FOMO – wat eraan te doen?


Uncategorized / donderdag, augustus 2nd, 2018

A hand holding a coffee mug in front of a road, pine trees, and river in Vancouver

Door stress missen we vaak de mooiste zaken om ons heen. Lang werken of overwerken zorgt ervoor dat je die mooie zonsondergang mist. Of een druk sociaal leven waarbij je te weinig tijd hebt voor jezelf is ook een grote boosdoener. Daarom vertel ik je via dit bericht wat je nou kan doen om deze wrok van FOMO verleden tijd te maken. Ah ja, voor wie niet weet waarvoor FOMO staat. Het wil zeggen Fear Of Missing Out. Dus de angst die je kan hebben om zaken te missen.

Denk aan Time-management. Op deze manier kan je steeds jouw volle dagen helemaal inplannen zodat je toch nog wat tijd voor jezelf hebt. Plan bijvoorbeeld dagelijks zo’n half tot anderhalf uur tijd voor jezelf in waarin je met niets anders bezig bent dan met jezelf en wat jij nou net wil doen. Is dat een partijtje golf met je matties, dan doe je dat. Maar het kan ook evengoed een leuk boek zijn.

Als je last hebt van onrust in je hoofd wat leidt tot grote stressmomenten. Kunnen voedingssupplementen helpen. Metagenics heeft zo’n hele partij van die spullen. De meest voornaamste is de Metarelax. Je hoort het al je wordt er Meta Relaxxxxxed van. Toen ik tijdens m’n Uni-jaren last had van onrust nam ik zo wel eens een kuurtje van de Metarelax tabletten. Ze hielpen me weer alles op een rijtje te zetten en net zo kon ik effici├źnter studeren.

Wat ook kan helpen is afleiding tegen te gaan. Zo kan je een social media detox toepassen. Op deze manier weet je nooit steeds wat al je matties aan het doen zijn en kan je ook niet het gevoel hebben dat je zaken mist. Win Win denk ik dan joh!

Daarnaast kan je ook even proberen te mediteren of een sessie yoga ergens meepikken. Zo leer je jezelf weer lekker rustig te maken en heb je sowieso ook sneller het gevoel dat je ergens 150% tegen kan.

Zo nu je weet wat te doen, is het tijd om te zien wat ik zie!

Cheeerss

Jan

Three people cheering with iced coffee and lattes at Verve Coffee

One Reply to “FOMO – wat eraan te doen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *